Små virksomheder og sundhed og sikkerhed Plan

Små virksomheder og sundhed og sikkerhed Plan

Små virksomheder, der har et frivilligt program, sundhed og sikkerhed på plads har halvtreds procent mindre ulykker og rapporteret forsikringskrav end for deres modparter ifølge lighed statistik. De fleste små virksomheder falder under de retlige krav for at have en formel sundhed og sikkerhed program på plads på grund af antallet af ansatte på personale. Sixty-otte procent af rapporterede ulykker er i servicesektoren, som viser selv forretninger såsom detailvirksomheder ikke er fri for ulykker.

Indstilling et arbejdsmiljø program i sted vil reducere omkostningerne. At have et program vil reducere antallet af ulykker og vil føre til lavere selskab arbejderens comp præmierne; yderligere foretrækker business forsikringsselskaber deres kunder at få sundhed og sikkerhed programmer. Disse forsikringsselskaber kan endda rabat præmien, hvis et program kan bevises for at eksistere. De gennemsnitlige omkostninger ved en ulykke er $68.000. Direkte omkostninger i ulykker som worker’s comp og bøder opkrævet kan lukke en virksomhed. Indirekte omkostninger såsom lav moral af medarbejdere, advokatsalærer og omskoling kan være så dyrt, hvis ikke mere.

Et fungerende program vil:

1) forbedre medarbejdermoral – viser pleje i deres velvære

2) reducere indtægterne taber – færre ulykker holder alle ansatte på arbejdspladsen

3) give et løft til kunden – gør sikker på business fungerer optimalt

En sikkerheds- og sundhedskrav program kan startes ved at skrive en sundheds- og sikkerhedspolitik; Dette er blot værdier, som en virksomhed ønsker at formidle i sin arbejdsprocesser. For det andet er, hvordan kommunikationen mellem alle medarbejdere og ejere vil fungere. Og endelig indføre procedurer til at sikre sikker praksis.

For at finde usynlige farer og usikre fremgangsmåder, skal en revision finde sted. Tage et hårdt kig på arbejdspladsen og registrere alle faktorer, der kan føre til skade. Disse farer kan være farlige kemikalier eller så simpelt som en brevåbner. At identificere disse farer vil føre til procedurer til at kontrollere dem.. Kontrol som “Ikke køre med en saks i dine hænder” er effektiv. Skrive alle procedurer i en manual.

Gennemførelsen af disse sundhed og sikkerhed procedurer vil blive gjort med adfærdsændring. Nogle programmer bliver svag og ikke effektivt på grund af:

1) ingen definition af sikkerhedspraksis – ingen skriftlig processer

2) ingen teamwork – sikkerhed er meddelelse fra toppen til bunden og vice versa. En velskrevet plan vil beskrive hvilke roller alle spiller i sikkerheden politikker.

3) ingen effektive mål – “ulykke gratis dage” plakaten vil komme som følge af lyd sikkerhed processer.

4) forkerte incitamenter-penge som en belønning ikke virker godt. Sundhed og sikkerhed skal være sjovt og værd medarbejdere indsats. Den lige incitament plan kan være omkostningseffektivt og opnåelige mål. Incitamentsprogrammer kan omfatte film passerer eller blot “gratis kaffe på boss.” Forsikringsbranchen rapporter for en dollar brugt på sundhed og sikkerhed giver fire til seks dollars i besparelser.

Når alt det hårde arbejde med udvikling og gennemførelse af programmet sundhed og sikkerhed er gjort, afsætte tid hver måned for at gennemgå arbejdspladsen. Optage, hvad der er fundet; Dette er en god ide at se farlige tendenser, der kan opstå som en brand forlade konstant bliver blokeret. Bogføre et møde med medarbejdere på kvartaler af året. Disse møder er en fantastisk måde at få vital feed-back fra medarbejdere og holde dem involveret. Mindst en gang om året, gøre en revision for at sikre din sundhed og sikkerhed program er aktuelle med nuværende virksomhedsdrift.

Et program, sundhed og sikkerhed er omkring så spændende som at sætte på et nyt tag og det er så vigtigt for din virksomhed. Viden om risici på arbejdspladsen og hvordan du styrer dem vil holde alle sikkert. Om hjælp til at komme i gang, drop os en e-mail på abbsafetynet@gmail.com.

14 thoughts on “Små virksomheder og sundhed og sikkerhed Plan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.