Hvordan man starter en virksomhed i bogen produktion

Bogen udskrivning og produktion er en virksomhed, som kan tilbyde dig mange tilfredsstillelse og dens kompleksitet tilbyder dig en speciel skønhed.

Hvis vi ønsker at udarbejde en investeringsplan i betragtning for at erhverve de nødvendige for dette udstyr, skal vi skabe en markedsundersøgelse, der i vid udstrækning omfatter: forlag med deres marked dele, typer af bøger inkluderet i de fleste i deres portefølje og for det andet huse den konkurrencedygtige udskrivning med deres markedsandel og med de fordele og ulemper ved hver.

Som i enhver virksomhed fra udskrivning felt, ville den første ting at erhverve være en computer til pladesystem til at lette arbejdet for personer fra pre-press afdeling.

Efter computeren til pladesystem, listen skal omfatte en trykmaskine i 4 grupper med trykning format korreleret med antallet af udgaver og med antallet af udstedte de respektive publishing huse Rediger pr. uge. Print-udstyr skal nødvendigvis have en veje til at sikre en øget produktivitet.

Derefter er følgende absolut nødvendigt udstyr en sammenfoldelig maskine til kraterets bog. Det er godt at kigge efter en foldning maskine, som skal have et kors og parallelle foldning for at kunne folde plakater indsat i bogen.

Vi må ikke forsømme del af bogen slutter. Her er det godt at vide, hvilket er den bog segment, som vi ønsker at nå. Til forarbejdning af kraterets bog fra segmentet af samling bøger eller høj værdi bøger vi kan udstyre vores trykkeri med en maskine til syning, bog tilbage limning udstyr, bog blokere nipping og dundrende tryk, bog danner maskine, udstyr til stempling dækker med metalliske folie. Til forarbejdning af kraterets bog for de sædvanlige bøger, vi især har brug for en bog danner limning og jacketing maskine.

I bogen jakke, ville det være nyttigt til at dække store marked flertal, for at købe en bøjning maskine, en laminering maskine og til sidst et serigrafisk udstyr med en lille UV tørretumbler for at kunne foretage en selektiv UV lakering på coveret.

Være ville absolut nødvendigt en guillotine til at skære plader, med maksimal format korreleret med formatet udskrivning maskine. En tre-knive trimmer ville også være absolut nødvendigt, at give det endelige format af bogen.

For magasiner at udgivelse huser problem for reklame de seneste nyheder, en linje af eyeleting ville også være nødvendigt, og for de mindre dimensionering af udskrivning huset, kun ét eyeletter med én eller to eyeleting hoved ville være nødvendige.

Bogproduktionen, har markedet også komplet bog linjer, som omfatter: den trykmaskine, folde maskinen, bindende maskine og maskine til bogen jacketing, dække laminering udstyr, tre-knive trimmer eller andre kombinationer fra de udstyr, der er nævnt indtil nu.

Der er ekstremt mange typer af udstyr nødvendigt, der er et stort stykke arbejde for at opnå en bog, men tilfredshed når du ser det på hylden er enorm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.