Planlæg din Propsal og du planlægger at vinde

Forslag planlægning er afgørende for at sikre, at du har tid til at udvikle, skrive og producere et godt selv-out løsning til kundens krav. Alle, der har skrevet forslag regelmæssigt har lejlighedsvis ønskede at de havde planlagt bedre, startede tidligere og forskellige lejligheder opholdt sig sent forsøger at beskæftige sig med et utilfredsstillende og ufærdige forslag.

Tænke på forslag som små projekter – udvikle en plan. Tænk på alle de relevante spørgsmål du skal dække – hvordan de kan opfylde deres problem? Hvordan har du gjort lignende arbejde i fortiden? Der vil arbejde på projektet? Har du brug for underleverandører eller partnere til at hjælpe med at levere projektet? Der vil arbejde på forslag? Hvordan vil du præsenterer dig selv til klienten for at vinde?

Sikre du prioriterer bud muligheder og har dine bedste folk, der arbejder på de vigtigste muligheder for din organisation. Tænke nøje omkring hvilken kontrakten er vigtigere. Er det den høje værdi mulighed, der vil forbruge al din tid og ressourcer til de næste mange måneder? eller er det de mindre projekt, der gør det muligt at opretholde andre klient arbejde på samme tid? Hvis dette er den vigtigste prioritere dine bud og sikre, at hver enkelt modtager den opmærksomhed, det fortjener.

Som med ethvert projekt, når du skriver forslag, indstille og holde deadlines og tildele ressourcer til at udføre opgaverne. Dette er taget for givet når du kører en klient projekt, men sommetider ignoreres på interne “salg” projekter. Forslaget forfattere og salg hold skal styre og køre deres projekter effektivt også i orden for dem at lykkes… og husk en sikker brand måde at miste kontrakten ikke indsender deres forslag til tiden. Ikke bringe flere uger arbejde ved at være 30 minutter sent at få dokumentet.

Medmindre du er en individuel entreprenør du vil uddelegere forslag til kvalificerede teammedlemmer. Dette vil give mere tid til at blive brugt på hver sektion og at hvert afsnit af forslaget er skrevet af mest hensigtsmæssige medlem af dit team. Hvis du har ekspertisen, Sørg for at det er tilgængelige til at blive brugt i deres forslag. Når uddelegere Sørg for at alle kender fristerne og forpligter dem. Alle har brug at vide dette er et vigtigt projekt, og du er projektlederen.

Altid planlægge tid til produktion af dokumenter. Sørg for at alt kan produceres og kontrolleres i den endelige form før afsendelse. Den sidste ting du behøver er en velskrevet forslag kommer på tværs af dårligt, fordi det var uforsigtigt samlet i sidste øjeblik. Kontroller, at printeren er i orden, at du har nok papir og at du har tid til at få det leveret. Book en kurer i forvejen.

At have en fast og veldefineret proces kan nemt strømline tidsforbrug mellem projekter og vil gøre det muligt for velorganiseret forslag, der altid opfylder kvalitetsstandarderne. Mange mennesker undervurdere værdien af korrekt forslag planlægning; Sørg for, du ikke er en af dem.

I Lær at skrive forslag (www.learntowriteproposals.co.uk) tilbuddet forvaltnings Toolkit, vil du finde gode værktøjer til at hjælpe dig-bud fange Plan hjælper dig med at definere din win strategier og temaer, udviklingsplan bud hjælper dig med at strukturere du dokumenter og planlægge udviklingen af hver sektion samt hele dokumentet og forslag Tracker hjælper dig med at holde styr på produktionen af flere bud.

One thought on “Planlæg din Propsal og du planlægger at vinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.